Coachen met honden

Ik begeleid graag mensen die de moed hebben om te kijken waar zij nog niet eerder hebben gekeken. Het liefst doe ik dat buiten in de natuur, waarbij we letterlijk in beweging zijn. Mijn eigen honden hebben mij ongelofelijke lessen geleerd over rouw, leiderschap en angst. Ik ben echt anders gaan kijken naar mijn eigen patronen doordat precies de goede honden in mijn leven zijn gekomen.

Mensen en honden zijn een grote liefde in mijn leven. Ik vind het geweldig om te ervaren hoe ik mijn honden kan inzetten als co-coach en hoe ik daar steeds meer op kan vertrouwen. Zij geven een enorme meerwaarde doordat zij precies laten zien wat er onder de oppervlakte speelt.
Mijn opleidingen bij Phoenix gecombineerd met de opleidingen bij Klaas Wijnberg en Irene Glansbeek en Therèse Evers geven mij prachtige gereedschappen om mensen te begeleiden met behulp van de systemische intelligentie van honden.

Afgelopen september (2017) was het eerste weekend systemisch coachen met honden op mijn mooie Zeeuwse erf, een samenwerking met Irene Glansbeek van Coachen met Honden. Dit is wat één van de deelnemers schreef:

Het weekend Systemisch coachen met honden was een waardevol weekend voor mij. Op een prachtige locatie met in totaal vier deelnemers en dus vier honden veel mooie en leerzame momenten gehad. Behalve mooie inzichten over mezelf, mijn hond en onze samenwerking, ook kennisgemaakt met hoe honden in te zetten bij systemische opdrachten en opstellingen. De samenwerking tussen Irene en Susan was prettig en voelde heel natuurlijk, maar ook hoe Irene en Susan met de groep samenwerkte en insprongen op dat wat er in de groep en bij een ieder persoonlijk speelde. Ik vind dit weekend zeker een aanrader. Zowel voor degenen die nog niet bekend zijn met systemisch werken maar zeker ook voor degenen die daar al wel bekend mee zijn.

(Raquel)

Van 23-26 maart 2018 is het tweede weekend gepland. Voor meer informatie en aanmelden zie de website van Coachen met Honden
systemisch coachweekend zeeland